Сьомгу можна їсти у слабосоленому та солоному вигляді. Її коптять, варять, запікають у фользі та на грилі, гасять, готують на пару. З неї готують безліч страв – супи, другі страви, закуски, салати, запіканки, несолодку випічку та соуси.
Кому не можна сьомгу?
Протипоказання В першу чергу з обережністю до сьомги слід ставитись тим, у кого є алергіяособливо при відомій реакції на інші види риби.
Що можна зробити з червоної риби?
Лохікейто (фінська юшка з червоною рибою)
- Лохікейто (фінська юшка з червоною рибою) 4.7. …
- 01:06. Сугудай з червоної риби …
- Червона риба, Запечена у фользі, з картоплею 4.2.
- Бутерброд з червоною рибою …
- Рибний бульйон з головизни червоної риби …
- Червона риба з пломбіром 3 години
- Пиріг з червоною рибою …
- Суп із червоної риби з яблуками