Скільки хвилин готувати стейк у духовці?
Запікайте стейк у духовці 6-9 хвилин, залежно від кращого ступеня прожарювання. Якщо у вас немає чавунної сковороди, то все не втрачено. Щоб обсмажити стейк, використовуйте звичайну сковороду, а потім, щоб завершити процес, помістіть його разом із соком на спеціальний посуд для запікання.
Як приготувати стейк, щоб він був м'яким?
- Поставимо сковороду на плиту та сильно нагріємо.
- У цей час змащуємо стейк рослинною або оливковою олією, посипаємо сіллю та перцем за смаком.
- Далі викладаємо стейк на сковороду і обсмажуємо по 2 хвилини з кожного боку. …
- Після смаження стейку потрібно дати "відпочити", накривши фольгою.