В результаті жирність свинини знизилася вдвічі. У м'ясі багато омега-6 та омега-3 жирів, а також велика кількість вітамінів та заліза. Ще одним плюсом є те, що купити свинину можна дешевше, ніж купити м'ясо яловичини. Яловичина багата на білок, який легко засвоюється і вітаміни з груп B, A, D, E та H.
Що шкідливіше за свинину чи яловичину?
Яловичина – м'ясо, розщеплення якого відбувається за температури 41-480С, отже, і підшлункова залоза, і печінка, і жовчовивідні шляхи працюватимуть у посиленому режимі. Тому якщо ваша мета – схуднення, варто вибирати піснішу яловичину, а ось для щадного харчування більш придатна свинина.
Яке м'ясо найкорисніше для людини?
Крольчатина багата білками, залізом, цинком, фосфором і вітамінами групи В. Вона містить менше жиру та холестерину, ніж свинина та яловичина, тому легко засвоюється. Унікальний амінокислотний профіль кролятини корисніший для організму, ніж у інших видів м'яса.