Тісто як зробити морозиво

Як виготовляють морозиво?

Технологічний процес виробництва морозива включає наступні етапи:

  1. Підготовка суміші. На цьому етапі рідку водно-молочну базу, яку попередньо нагрівають до 40-45°С, вводяться сухі компоненти.
  2. Фільтрування. …
  3. Пастеризація. …
  4. Гомогенізація. …
  5. Охолодження. …
  6. Дозрівання продукту. …
  7. Фризерування. …
  8. Загартовування.

Що входить до складу морозива?

За ГОСТом основними інгредієнтами, що застосовуються у виробництві морозива, є молоко чи вершки, вершкове масло, сухе молоко, цукор, смакові інгредієнти, стабілізатори. Рослинний жир у морозиво із молока не додається.

Related Post

Коли затиснуло шию

Що допомагає коли защеміло шию? Якщо у пацієнта заклинило шию, лікування передбачає такі дії: лікувальний масаж – для усунення больового синдрому; лікувальна фізкультура – ​​на відновлення рухових функцій; мануальна терапія

Коли приходить 13 зарплата

За традицією 13-та зарплата виплачується перед новорічними святами. 10-х чи 20-х числах грудня. Але роботодавець може призначити інші терміни виплати річний премії. Часто нарахування відстрочують до квітня наступного года.8 Грудня.

Чим гарний одяг з віскози

Матеріал поєднує гігієнічність, легкість, естетичність. Віскоза легко забарвлюється, що дозволяє отримувати речі будь-яких відтінків. Матеріал використовується для створення легкого і красивого жіночого одягу: суконь і спідниць, що летять, повітряних блузок.29