Товчені сухарі.

Що можна використати замість сухарів?

Панірувальні сухарі при випіканні можна замінити борошном, манкою, кукурудзяною крупою, чіпсами, солоними крекерами, горіхами, кукурудзяними чи вівсяними пластівцями. Вибирайте ту заміну, яка вам найбільше подобається.

Що робити, якщо немає панірувальних сухарів для котлет?

Обвалювати котлети можна й у крохмалі. Підходять для панірування кунжут і лляне насіння. Манка і будь-які пластівці як панірування навіть покращать смак страви. Варіант для нелінивих – терта картопля, запечена в духовці.

Related Post

Як зробити домашню мастику для торта

Що входить до складу мастики? Її основним компонентом є цукрова пудра. Крім того, кондитерська мастика може включати крохмаль, марципан, білок, желатин, згущене молоко і зефір, а при масовому виробництві в

Якщо вагонку вигнуло, що робити

Що робити, якщо розійшлася вагонка? Коли вагонка розсохлася на стіні чи стелі, робити вже нема чого, доведеться її перетягувати. Знімати та монтувати заново. Це факт. Жодним іншим способом, якщо з'явилися

Як правильно замаринувати зайця для духовки

Як вимочувати зайця перед приготуванням? Є кілька способів вимочування зайця. Перший – просто замочити у холодній воді приблизно на добу, воду за цей час 2-3 рази поміняти. Другий – замочування