У чому краще обсмажувати рибу

Найкраще смажити рибу на чавунної сковороди, Що прогрівається рівномірно. Але за відсутності такої можна використовувати і звичайну тефлонову. Сковороду потрібно сильно розігріти, покласти олію, а потім рибу. Олії потрібно стільки, щоб риба була занурена в нього наполовину.

У чому панувати рибу?

Жирні сорти риби добре запанікувати в рисовому борошні, яке у розігрітому жирі утворює тонку, хрумку скоринку. Для панування можна використовувати несолодкі кукурудзяні пластівці, які треба подрібнити до крихти. Ще один спосіб панування, коли частину пшеничного борошна замінюють кукурудзяним борошном.

Яка сковорода підходить для смаження риби?

Чавунна пательня дуже довговічна. Вона на 100% підходить для смаження риби. У ній кожне блюдо виходить соковитим і ніжним, ніби ви готували його на багатті. Чавун довго не остигає і продовжує нудити рибу навіть після того, як ви зняли його з плити.

Related Post

Як правильно текти води чи витік

Що таке витік води? Витоку води мимовільне закінчення води з ємнісних споруд та різних елементів водопровідної мережі при порушенні їх герметичності та аваріях [3]. Як зрозуміти що витік у системі

Коли проходять комарі

Комари виявляють свою активність залежно від погоди та температури повітря. У помірному кліматі поява комарів починається травні і закінчується приблизно жовтні. У північних районах пік активності комарів знижується вже у

Як підключити алісу до комп'ютера по блютузу

Як підключити Алісу до комп'ютера через блютуз? Підключення до комп'ютера Станція» з Алісою: Увімкніть на комп'ютері Bluetooth — натисніть на клавіатурі комбінацію Win+I, далі виберіть вкладку пристроїв або використовуйте вікно