Гарбузове насіння корисно їсти сирими, без будь-якої обробки, натщесерце, запиваючи водою. Можна додати в кашу або десерт до кави за сніданком. 2 лист. 2022 р.
Як правильно їсти гарбузове насіння?
Замочіть у солоній воді і добре промийте, щоб видалити залишки м'якоті. Насіння можна їсти сирими, але вони особливо смачні у смаженому вигляді. Щоб підсмажити їх, змішайте їх з оливковою олією або розтопленою вершковою олією, сіллю, перцем і будь-якими іншими приправами за вашим бажанням.
У якому вигляді краще є гарбузове насіння?
Можна додавати їх до салатів, смузі, готових супів, посипати на бутерброди.. Не варто їсти насіння зі шкіркою, її потрібно очищати вручну перед вживанням. Якщо вам потрапив у руки цілий гарбуз, розріжте його навпіл, вийміть насіння, добре промийте, очистіть від волокон і просушіть.