Беремо килимок і наносимо трохи суміші, розподіляючи її кондитерським шпателем для вирівнювання тортів. Айсінг повинен проникнути у всі виїмки, що формують візерунок, без порожнеч! Шпатель при розрівнюванні суміші притискаємо до килимку дуже щільно.25 жовт. 2017 р.
Як працювати з Айсінг для пряників?
збити на середніх обертах планетарного міксера 2-4 хв. лопаткою або на більш високій швидкості ручним міксером 4-х8 хв до загусання маси, чим більше збиваєте, тим швидше сохне, але менше глянцю. Чи не перезбить. Перекладіть в ємність, накрийте плівкою контакт або щільно кришкою.
Як приклеїти мереживо на пряник?
На бік мережива, що буде кріпитися на пряник, я пензликом наношу сироп глюкози. До глазурі мереживо приклеюється добре. Троянди з айсингу роблю так: консистенція база, колір америколор бургунді або топпродукт бузковий плюс коричневий.