Потрібно розвести в ньому вогонь і поставити на нього коптильню. Рибу потрібно помістити в коптильні на 45 хвилин, накрити. Після появи темного золотистого відтінку риба готова. Можна подавати її з хлібом із часником, смаженим на вугіллі.
Як правильно коптити на мангалі?
Загалом рецепт не відрізняється від копчення на звичайній плиті. На дно насипається тріска, вище розташовується піддон, на грати викладаються попередньо просолені майбутні делікатеси. Коли тирса почне тліти, можна засікати час. Зазвичай рибі достатньо 30-40 хвилин, птиці – близько години, м'ясу 1 – 1,5 години.
Як коптити на мангалі з кришкою?
Увімкніть гриль, помістіть ящик для копчення гриль; Зачекайте, поки тріска почне диміти; Викладіть м'ясо на решітку та закрийте кришку гриля; Ви можете коптити м'ясо швидко або повільно, в залежності від того, який результат ви хочете досягти.