Використовувати насадки для м'ясорубки для ковбаси легко. Потрібно відкрутити гайку з м'ясорубки, прибрати грати та ножі, і на їх місце встановити насадку. На протилежний кінець одягнути підготовлену для ковбаси оболонку, зав'язавши її наприкінці.1 вер. 2019р.
Яка насадка на м'ясорубку для ковбаси?
Насадка на м'ясорубку для набивання ковбасок для калібрів 22+ Підходить для набивання ковбасок із діаметром (калібром) оболонки від 22 мм і вище. Зовнішній діаметр на кінчику насадки 18, товщає до 22 мм. Діаметр посадкового місця 57 мм.
Як правильно використовувати штучну оболонку для ковбаси?
Щоб цього не сталося, є правила застосування колагенової оболонки:
- перед використанням замочити на 5 хвилин у теплій підсоленій воді;
- замочений продукт використовувати протягом години;
- температура смаження трохи більше 65-70 °C;
- при варінні до 75-80 ° C, при цьому опускати продукт потрібно в теплу воду і нагрівати поступово;