Як правильно працювати із насадками для крему?
Як правильно користуватися кондитерськими насадками?
- Встановіть всередину кондитерського мішка необхідну насадку.
- Заповніть мішок кремом або м'яким тестом. Верхню частину закрутіть для зручності, щоб уникнути втрати солодкої маси.
- Однією рукою тримайте конус, спрямовуючи рух. …
- Заповніть мішок начинкою.
Яка насадка потрібна для крему?
Кондитерські насадки №126К зазвичай використовують для створення пелюсток троянд та "малазійських" кольорів – мають прямий і в профіль скошений проріз. Проріз насадки скошений, ультра (дуже) тонкий, близько 1 мм завтовшки і довгий. Насадка 126К: – Довжина прорізу 23 мм; – Товщина 1 мм; – Висота 38 мм; – нижній діаметр 25 м-коду.