Як користуватися покупною коптильнею гарячого копчення.

Як використовувати нову коптильню?

УВАГА: Після покупки перед першим приготуванням необхідно коптильню промити гарячою водою та прогріти на джерела вогню протягом 20-25 хвилин. Зняти кришку із корпусу. На дно корпусу насипати тирсу або тріски, розподіливши їх рівним шаром, з розрахунку 100-150 гр. на 1 годину роботи.

Як правильно коптити в коптильні гарячого копчення?

Правила копчення продуктів Найкраще, якщо коптильня виготовлена ​​з нержавіючої сталі та має товсті стінки; Не купуйте надто маленьку коптильню: у великий рух повітря та диму будуть кращими, а температура нагріву оптимальна; Підсушіть продукти перед копченням.

Related Post

Як можна дізнатися яку мову

Як дізнатися якою мовою написано по фото? Вбудовані можливості ОС Запустити Google Translate. Натиснути на камеру значок. Вибрати мова, який перекладаємо текст. Наведіть об'єктив на текст. Поверх зображення буде зроблено

Пдд просто 2021 запам'ятовування

Як швидко запам'ятати відповіді на квитки правил дорожнього руху? Користуватися методом інтервального повторення Щоб відповіді на квитки ПДР перейшли з короткострокової пам'яті в довгострокову, потрібно три повторення: У думках відразу

Як зробити цензор салат

Які сухарики можна купити для салату? Гренки пшеничні Гренків з сіллю та соусом для салату Цезар 90 г … Чарівне дерево Приправа Цезар з сухариками … MAGGI Приправа для салату