Як користуватися технологічними картами

Як готувати за технологічними картами?

Що має бути в технологічної карті

  1. Назва організації громадського харчування.
  2. Номер техкарти.
  3. Найменування страви.
  4. Норми витрати продукту брутто та нетто.
  5. Вихід цілої страви та напівфабрикатів у його складі.
  6. Джерело рецептури, тобто з якої кулінарної збірки взяли рецепт.
  7. Технологію приготування, оформлення та подачі.

Як читати технологічну карту страви?

У ТТК необхідно зазначити:

  1. найменування організації, що розробила техніко-технологічну карту;
  2. галузь застосування. …
  3. вимоги до сировини …
  4. найменування та кількість інгредієнтів;
  5. загальна маса страви на виході. …
  6. повний опис технологічного процесу

Related Post

Як зробити хімію волосся

Як зробити хімічну завивку в домашніх умовах? Склад змиваємо звичайною водою, не знімаючи бігуді, потім промокуємо волосся та бігуді рушником. За допомогою губки, як і текстурующий склад, наносимо на волосся

Як оновити старий телевізор LG смарт тв

У меню налаштувань телевізора знайдіть розділ «Підтримка», а в ньому пункт «Оновлення ПЗ». На екрані телевізора LG з'явиться спливаюче вікно з інформацією про версію прошивки пристрою. Натисніть кнопку «Перевірити наявність

Як зробити фунчозу хрумкою

Чи можна фунчозу просто залити окропом? Найтоншу фунчозу, діаметр якої не більше 0,5 мм, можна просто залити окропом і залишити під кришкою на 4-5 хвилин. Скільки хвилин варити товсту фунчозу?