Як користуватися житнім закваском

Як правильно вести житню закваску?

Якщо ви збираєтеся пекти хліб часто, то найкраще вести закваску за кімнатної температури 24-26 градусів, освіжаючи її в пропорції 1:15:18. Беремо 1 г стартера, додаємо 15 г води, добре розмішуємо і додаємо 18 г цільнозернового житнього борошна. Все добре перемішуємо та закриваємо кришкою.

Як правильно годувати житню закваску?

Якщо закваска сильно перезріла, то годувати її потрібно чим раніше, тим краще і робити це не як звикли, а за спеціальною схемою: три рази від дозрівання до дозрівання (від піку до піку) у співвідношеннях 1:1:1 (стартер: мука: вода). Це дозволить заквасці відновити свої сили.

Related Post

Як правильно підбирати памперси за розміром

Як зрозуміти, що потрібно переходити на наступний розмір памперса? Коли слідує міняти розмір підгузника Merries? Підгузник став здавлювати ніжки та животик, залишаються сліди від гумки. Липучка застібається в крайньому положенні.

Чим роблять клізму як називається

Чашка есмарка являє собою пластиковий або силіконовий (рідше — металевий) кухоль ємністю 2 л з гнучкою гумовою або пластизольовою відвідною трубкою довжиною 157 см. Раніше кружки Есмарха виготовлялися також зі

Кіпр чи болгарія що краще

Що не можна робити на Кіпрі? Отже, чого в жодному разі не можна робити на Кіпрі: Пити воду з-під крана Дарувати білі лілії Запускати небесні ліхтарики та феєрверки Ігнорувати кіпрське