Як красиво зробити гусака

Як приготувати гусака, щоб він був м'яким?

Існує кілька альтернативних способів, як пом'якшити гусака: можна замаринувати тушку на ніч у воді, змішаної з невеликою кількістю яблучного оцту; залити гусака білим вином та залишити до ранку в холодильнику; проколоти м'ясо у кількох місцях гострою вилкою та натерти соком чорноплідної горобини.

Як правильно маринувати гуску перед запіканням?

Замочіть тушку у воді з яблучним оцтом чи лимонним соком (1 чайна ложка на літр). Витримайте гусака у цьому розчині у прохолодному місці 5–6 годин. Натріть сіллю тушку і залийте білим вином, кислим фруктовим або ягідним соком, наприклад, журавлинним або апельсиновим. Витримуйте 10–12 годин у холодильнику.

Related Post

Коли співають дюни

Вчені помітили, що дюни можуть співати, тільки коли пісок ковзає вниз їх схилами. Але докази того, що пісок, що обсипається, може звучати, отримані експериментальним шляхом у 2009 році. Тоді ці

Патрон майстра що робить

Дає 1 контейнер здоров'я. Видається як нагорода після вбивства боса без шкоди. Що робить Шостий зал? Шостий зал збільшує показник Крутизни на 2 за кожну одиницю прокляття. Підвищує прокляття на

Як зробить блондинку волосся

Що потрібно, щоб пофарбуватися в блондинку? По-перше, тому що для переходу в блонд зазвичай потрібно знебарвлення. По-друге, якщо ви хочете пофарбуватися в блондинку з темного волосся, знадобляться досить агресивні освітлювачі.