Нейтралізувати оцет можна за допомогою цукру. Додайте ложку цукру до борщу, доведіть його до кипіння і поваріть ще кілька хвилин. Цукор вступить у реакцію з іншими інгредієнтами та смак борщу зміниться. Добре прибирає кислий смак мішечок з рисом.9 груд. 2021 р.
Що робити, якщо додала занадто багато оцту в борщ?
І тут допоможе харчова сода. Для початку додайте її стільки, скільки вміщається на кінчику чайної ложки. Перемішайте, доведіть страву до кипіння та спробуйте на смак. При необхідності додайте ще трохи соди та повторіть курс.
Що робити, якщо в салаті багато оцту?
Просто додайте води і залиште на часхе як би вимочиться і не буде так відчуватися оцет.