Баклажани нарізають і опускають у каструлю із холодною підсоленою водою. Так як баклажани у воді не тонуть, доведеться притопити їх за допомогою гніту. Півгодини такої «ванни», і вся гіркота з баклажанів йде. Залишиться їх сполоснути, віджати від надлишку води і приступити безпосередньо до готовки. 2014 р.
Як швидко прибрати гіркоту з баклажанів?
Як прибрати гіркоту з баклажанів: суха техніка Плодоніжку відріж, наріж | баклажани так, як потрібно за рецептом. Помісти їх у велику миску і присип зверху сіллю (використовуй велику сіль, адже овоч дуже пористий). Добре перемішати і залишити на 30-40 хв. Переклади баклажани у сито та промою у холодній воді.
Як вивести гіркоту?
Як прибрати гіркоту у весняній зелені
- Вимочити Листя покладіть у миску та залийте теплою підсоленою водою. Через 20-30 хвилин листя промийте прохолодною водою.
- Обшпарити Листя покладете в друшляк або сито і обдайте окропом, після чого ретельно промийте прохолодною водою.
- Позбавити світла Цей спосіб потребує більше часу.