Що можна зробити з червоної риби?
Лохікейто (фінська юшка з червоною рибою)
- Лохікейто (фінська юшка з червоною рибою) 4.7. …
- 01:06. Сугудай з червоної риби …
- Червона риба, Запечена у фользі, з картоплею 4.2.
- Бутерброд з червоною рибою …
- Рибний бульйон з головизни червоної риби …
- Червона риба з пломбіром 3 години
- Пиріг з червоною рибою …
- Суп із червоної риби з яблуками
Скільки часу потрібно запікати червону рибу?
Загорнуті у фольгу шматки червоної риби викласти на лист і запікати в розігрітій до 180–200 градусів духовці. 20-25 хвилин. 9. Викласти кожен шматок у фользі на порційну тарілку та подавати на стіл.