Як можна смачно посмажити мінтай

Як смачно посмажити мінтай, щоб він не розвалився?

Перед жаркою рибу варто обробити яєчною сумішшю, а потім обваляти в пшеничній борошні. Після цього мінтай можна сміливо відправляти на добре прогріту сковорідку з достатньою кількістю олії. Пам'ятайте, що риба смажиться досить швидко – п'яти хвилин для однієї сторони буде цілком достатньо.

Що зробити, щоб мінтай не смердів?

Якщо готуєте рибу на пару На дно контейнера для варіння на пару або мінтай іноді кладуть трохи свіжої петрушки, парасольок або зелені кропу. Можна також збризкати шматочки риби лимонним соком, а у воду закинути 1–2 сушених лаврових листків. Все це надасть страві приємного аромату.

Related Post

Як швидко видалити синець на обличчі

На обличчі синці можна мазати гелем із троксевазином. Він зменшує набряк, біль, знімає запалення, підвищує тонус капілярів та знижує їхню ламкість. Троксевазин допомагає швидко прибрати синці, що утворилися, зміцнити дрібні

Коли з'явився горловий спів

Унікальність цього мистецтва полягає в тому, що виконавець отримує відразу дві ноти одночасно, утворюючи таким чином своєрідне двоголосне соло. Перші письмові джерела опису мистецтва горлового співу зустрічаються в літературі з

Що краще шипучі вітаміни

Які вітаміни краще засвоюються шипучі чи таблетки? «Якщо говорити про БАДи, то краще засвоюється вітамін С у вигляді шипучих розчинних таблеток. Шипуча форма вітаміну С абсорбується в організмі швидше, ніж