Як можна запакувати цукерки ручної роботи

Як зберігати шоколадні цукерки ручної роботи?

Як правильно зберігати шоколадні цукерки?

  1. тримайте цукерки при постійній кімнатній температурі (максимум 24°C) і не піддавайте їх різким перепадам температури (наприклад, включення кондиціонера вдень та вимикання вночі може призвести до потьмарення поверхні);
  2. не зберігайте шоколадні вироби у холодильнику;

Де зберігати цукерки ручної роботи?

Сьогодні я хочу докладно розповісти про терміни та умови зберігання цукерок ручної роботи. У цукерках немає жодних консервантів, тому дотримання цих рекомендацій буде бажаним і обов'язковим. Зберігати при температурі 16-20 ° С, до 22 ° С цілком допустимо.

Related Post

Як швидко гоїться хелікс без сережки

Повний процес загоєння, залежно від індивідуальних особливостей та місця проколу, може тривати до 8-12 місяців. Перші 3-5 тижнів відбувається формування каналу, первинне загоєння – у цей час не можна знімати

Як правильно оформляти заяву з роботи

Як правильно написати заяву про звільнення з роботи? Як правильно написати заява на звільнення 2021? найменування роботодавця; Ф. І. О. керівника; П. І. О., посада заявника; Назва документу; дата звільнення;

Як підключити ісо образ

Керування ISO-образами Щоб підключити ISO-образ: Перейдіть до Віртуальних машин → виберіть ВМ → меню → Підключити ISO-образ. Як підключити образ ISO? Просто двічі клацніть файл з розширенням *. iso або