Як можна засмажити батон

Як називається батон обсмажений у яйці?

У Росії смажений хліб у яйці називають грінками, у Німеччині – Arme Ritter, у Франції – Pain Perdu, а в США – French Toast. Як і назв, варіантів приготування грінок дуже багато: з травами, сиром, яйцем, часником, цукром.

Як ще називають грінки?

Ґренкі (також грінки-сухарики, крутони від фр. croûton) — загальнопоширена назва виробу зі скибочок свіжого або черствого хліба, обсмажених з олією на сковороді, деку або в спеціальних кухонних пристроях побутового та промислового призначення (шафи, тостери та інші).

Related Post

Що вирішив робити бульба

Що вирішив Тарас Бульба? Тарас вирішив: щоб змужніти у битвах з ворогами, синам треба завтра ж їхати до Запорізької Січі. Всю ніч бідна бабуся-матір проридала біля узголів'я синів, відчуваючи, що

Як зробити рисовий відвар при проносі

Як зробити рисовий відвар від проносу? Варіть рис на середньому вогні 20-30 хв., поки вода не перетвориться на рідину молочного відтінку.. Деякі просто замочують рис на 30 хв. у воді

Як користуватися спліт кондиціонером

Як правильно вмикати спліт систему? Включити спліт-систему кнопкою on/off. Зачекайте кілька секунд, доки не відкриються жалюзі, після чого вентилятор внутрішнього блоку запрацює. На пульті знайдіть кнопку перемикання режиму (mode) і