– без холодильника, при кімнатній температурі, бісквіт слід зберігати близько 3 днів; – зберігання у холодильнику при температурі + 4°С – не більше 5 днів; – бісквітний торт, залежно від начинки, може зберігатися близько 3 днів. Зберігати бісквіт після випічки можна, можливо також у морозилці.
У чому зберігати бісквіт?
Після того як бісквіт повністю охолонув, його необхідно загорнути в харчову плівку та прибрати в холодильник.
- Потрібно витримати його в холодильнику 8-12 годин
- Для того, щоб розрізати бісквіт можна використовувати спеціальний ніж-струну, волосінь або довгий зубчастий ніж.
Чому бісквіт має стояти в холодильнику?
У холодильнику Це час необхідно коржам, щоб дозріти. Якщо вам потрібно, щоб основа для торта полежала ще трохи, досить просто залишити її в холодильнику. При температурі від -2 до -4 ОС заготівля залишається свіжою до 5 діб. Після цього вона почне втрачати смак, може вкритися пліснявою.