Оптимальний температурний режим зберігання риби гарячого копчення підбирається залежно від місця розташування та стану продукту. Якщо йдеться про загальну камеру холодильника, то це від 0 до +4 градусів. Якщо риба не піддавалася заморожуванню, але поміщається в морозильник, краще вибрати режим від -2 до -5 градусів.4 сент. 2020р.
Як довше зберегти рибу гарячого копчення?
Рибу холодного копчення краще зберігати в інтервалі між 0 і +5 градусами, а рибу гарячого копчення слід зберігати при температурі між -2 і +2 градусами. Контроль здійснюється за допомогою звичайного термометра. Відхилення від зазначених параметрів може призвести до швидкого зменшення терміну зберігання продукту.
Скільки можна зберігати у холодильнику рибу гарячого копчення?
72 годин Для риби гарячого копчення термін придатності у звичайному відділі холодильника складає 2 доби при зберіганні при температурі від -2 до +2°C термін збільшений до 72 годин. Заморожування риби гарячого копчення при -18°C збільшує термін зберігання до 30 діб.