Зберігати в'ялену рибу у морозилці можна до 6 місяців. За добу до вживання перекладіть її в холодильник. Так вона розтане та буде готова до подачі на стіл. Для тривалого збереження (до року і більше) краще завакуумувати в'ялений продукт порційно, щоб не повністю розморожувати всі запаси.2 лют. 2023р.
Як правильно зберігати сушену рибу в домашніх умовах?
Розміщують продукт на центральних полицях холодильника, загорнувши в газету або пергамент. Термін придатності сягає півроку. У морозильній камері. Сушену рибу обертають у папір і кладуть у поліетиленовий пакет.
Скільки зберігається сушена риба без холодильника?
Також в'ялена риба може утримуватися поза холодильником. При зберіганні в сухих, вентильованих приміщеннях при температурі не більше +20°C в'ялена риба з низьким вмістом жиру може зберігатися до 2 місяців.