Температура випікання 220 градусів. Коли чіабатта придбає рівномірну скоринку, що підрум'янилася.перевірити її на готовність. Хліб дістати з духовки, остудити на ґратах. Дати відпочити не менше 20 хвилин.26 Oct 2018
Стандартну чіабатту роблять шириною з долоню і довжиною 20-25 см, а важить буханець близько 350 грамів. Хліб такого розміру зручно розрізати надвоє для приготування сендвічів – виходить дві пристойні порції. Чіабатта – Хліб тривалого бродіння. На приготування потрібно не менше 12 годин.
Як же все-таки визначити, готовий хліб або НЕ готовий? Найпростіший спосіб – вимірювати у ньому температуру спеціальним термометром-щупом. Якщо температура 96-98 градусів, хліб готовийякщо нижче, потримати в духовці ще трохи.
Ваш хліб в духовці. Як визначити його готовність? Перший спосіб – вимірювати у ньому температуру спеціальним термометром-щупом. Якщо температура 96-98 градусів, хліб готовий, якщо нижче, потримати у духовці ще трохи.