Як відрізнити буряковий цукор від тростинного?
- розчинити продукт у питній воді. Потрібно взяти теплу воду та розчинити в ній трохи цукру. Якщо рідина стала коричневою, швидше за все це підробка. …
- використання йоду. Суть цього способу полягає у введенні в цукровий сироп кількох крапель йоду.
Визначити, справжній ви купили коричневий цукор і підроблений, можна так: опустіть ложку цукру у склянку з теплою водою. Якщо вода фарбується, а кристали втрачають колір, значить, цукор підроблений.
Є чотири основні види тростинного цукру: демерара – має золотисто-бурий колірсаме його найчастіше можна зустріти в російських магазинах; мусковадо, він же барбадоський, має дуже темний колір та сильний аромат карамелі; м'який меласовий цукор – має трохи вологий вигляд і дуже темний колір; турбінадо, він …