Як посмажити мружать на сковороді смачно та швидко

Як приготувати щуку, щоб вона не була сухою?

Кожен шматочок філе занурюємо в яйце з обох боків і кладемо на сковорідку. Використовуємо тільки яйце, це і є фішка рецепту, саме воно обволікаючи рибу, дозволяє сухий щуці зберегти соковитість і не дає товстої додаткової скоринки як кляр.

Скільки часу треба смажити щуку на сковороді?

Смажити щуку на сковороді з двох боків до золотистої скоринки. 5-7 хвилин. Готову смажену щуку викладаємо на тарілку та подаємо на стіл.

Related Post

Коли свідок неповнолітній

Відповідно до Конвенції про права дитини дитиною є особа, яка не досягла повноліття. В Україні повнолітнім визнається особа, яка досягла 18 років. При цьому національним законодавством визначено розподіл дітей на

Як можна посмажити арахіс у домашніх умовах

Як правильно смажити арахіс без лушпиння? Неочищені горішки арахісу пересипати на велику суху сковороду з товстим дном (можна використовувати чавунну сковороду), не додаючи жодного жиру чи олії. Поставити сковороду з

Як користуватися петлею для волосся

Навіщо потрібні петлі для волосся? Петля для волосся – що це таке? Петлю для створення зачісок також називають стайлер або Topsy Tail. Це пристосування, що нагадує тонку спицю з широкою