Як посолити заморожену скумбрію в домашніх умовах?

Як правильно засолити скумбрію в домашніх умовах?

На дно пластикового або скляного контейнера висипте ложку солі, покладіть перець і розкришіть лавровий лист. Сіль, що залишилася, змішайте з цукром і натріть ними скумбрію всередині і зовні. Викладіть рибу в контейнер, щільно закрийте кришкою. Заберіть у холодильник на 2–3 дні.

Чи потрібно розморожувати скумбрію перед засолюванням?

Скумбрію найчастіше продають у замороженому вигляді. Щоб така риба відтанула і не стала надто м'якою та пухкою, важливо її правильно розморозити перед засолюванням.

Related Post

Засихає підводка, що робити

Занурення лайнера в гарячу воду може повернути йому життя. Потрібно налити в чашку гарячої води, опустити в неї щільно закрите підведення кінчиком вниз і залишити буквально на кілька хвилин. Потім

Болить жовчний міхур що робити

При появі симптомів захворювань жовчного міхура та жовчовивідних шляхів потрібно звернутися до гастроентеролога чи терапевта. Лікарю потрібно докладно розповісти, коли почалося захворювання, де болить, повідомити про супутні симптоми. Лікар проведе

Як користуватися пілінгом від мері кей

Як правильно користуватися пілінгом? Нанесіть невелику кількість пілінгу на очищену суху шкіру обличчя після вмивання сухими руками. Масируйте обличчя близько 2-3 хвилин, поки засіб не перетвориться на катишки, які працюють