Як правильно чистити кермо?

Під час варіння шкірку в жодному разі знімати не можна. Інакше консистенція м'яса буде надто пухкою. А ось при запіканні шкіру цілком можна видалити, щоб м'ясо вкрилося рум'яною хрусткою скоринкою; Додавати в бульйон спеції, прянощі та овочі.

Надзвичайно ніжною та ароматною виходить рулька, приготована в пиві. Дві свинячі рульки ретельно помийте та замочіть у воді чи молоці на 10 – 12 годин.

Деякі господині вимочують м'ясо протягом кількох годин у холодному молоці, щоб рулька була ніжною. Після цього свинячу ніжку можна запекти, хоча багато кухарів спочатку відварюють її протягом години в бульйоні з додаванням коренів та овочів або в пиві, як у Мюнхені.

Related Post

Як правильно по суміщенню чи сумісництву

Сумісництво може бути внутрішнім, коли робота за сумісництвом і основна робота виконується в одного роботодавця, і зовнішнім – якщо роботи ведуться у різних роботодавців. Поєднання – це виконання працівником додаткової

Як стали їсти мідій

Хто перший почав їсти мідії? Мідія Мідійська держава • 670-647 р. до н. е. Дійок • 647-625 р. до н. е. Фраорт • 625-585 р. до н. е. Кіаксар •

Коли жили графи

У якому столітті жили графи? Титул виник у IV столітті у Римській імперії і спочатку присвоювався найвищим сановникам (наприклад, comes sacrarum largitionum «головний скарбник»). У Франкській державі з другої половини