Скільки потрібно тримати картоплю на багатті?
Перекласти картоплю у фользі у вугіллі від багаття, присипати з усіх боків кутками. У процесі приготування можна 1-2 рази «ворушити» картопляні бульби, забезпечуючи рівномірне запікання з усіх боків. Час приготування картоплі залежить від жару вугілля та розміру бульб! У Вас може піти від 30 хвилин до 1 години.
Як смажити картоплю, щоб вона не пригоріла?
Не накривайте кришкою та не перевертайте картоплю! Якщо вам здається, що він пригоряє, злегка потрясіть сковороду. Через 5-6 хвилин, коли на скибочках утворюється золотиста скоринка, обережно переверніть їх, намагаючись не поламати шматочки. Смажте картоплю ще 15–20 хвилин.