Як правильно їсти крабів?

Дістаньте м'ясо з клешнів і ніжок, розколюючи їх щипцями, качалкою або ручкою важкого ножа. Не розколюйте клешні з силою, щоб не пошкодити м'ясо, – достатньо, щоб панцир трохи тріснув у кількох місцях. А з ніжок краба м'ясо можна, можливо дістати ще тоншою вилочкою або просто висмоктати.

Якщо у краба твердий панцир, його їдять як омара. Клішні беріть руками за кінчик, мачте в соус і висмоктуйте. Частини панцира складіть край тарілки. Частини панциря зеленого кольору у омарів та крабів не їдять.

Приготування

  1. Кінцівки краба розморозити затоку окропом.
  2. Одягти рукавички, відокремити фаланги одну від іншої.
  3. Розрізати ножицями з одного боку панцир.
  4. Вийняти м'ясо. Видалити хітинові пластини.
  5. З клешнів краба вийняти м'ясо. Найзручніше це зробити пінцетом.
  6. Смачного!

Related Post

Як зробити фланець глушника

Як закласти дірку у вихлопній трубі без зварювання? В цьому випадку на допомогу прийде спеціальна ремонтна стрічка – високотемпературний бандаж для глушників DoneDeal DD6789. Ця незвичайна «ізолента» дозволяє швидко та

Як зробити серединку ромашки з бісеру

Що зараз у тренді з бісеру? красиво скомбіновані з бісеру ланцюжки для окулярів; широкі браслети на зап'ясті; стильні чокери з абстрактним візерунком; ефектне кольє, що доповнюють модний образ. Як розвести

Самарська автономка як підключити

Чому не працює автономний обігрівач? Основні причини несправності автономки можна умовно поділити на три блоки: низька якість палива; неоригінальні комплектуючі; неправильне встановлення та складання. Як працює мокра автономка? «Мокра автономка»