Як правильно коптити рибу домашніх умовах

Як зробити рибу гарячого копчення у домашніх умовах?

Підготовлену рибу кладуть на укріплені вгорі палиці, під нею розводять багаття, підкидаючи в нього вільхові та осикові гнилі, шишки, вологе листя, щоб тушки обтікав густий гарячий дим. Через 1-3 години (залежно від величини тушок) риба буде готова до вживання.

Як правильно і смачно закоптити рибу?

При копченні краще купувати рибини однакового розміру. Загалом процес займає від півгодини для дрібниці до 1 – 1,5 години для великих екземплярів. Коли копчення завершено, кришку коптильні слід знімати акуратно, тому що тріска, що тліє внизу, може спалахнути і обпалити вас. Хорошого улову та приємного апетиту!

Related Post

Коли кішка народить ознаки

Найчастіше власник зауважує початок родової діяльності у кішки у фазі вигнання плода, яка в нормі займає від 5 до 15 хвилин. В цей момент кішка активно тужиться, з родових шляхів

Коли сняться черешні

Що означає, коли сниться черешня? Хто з нас не любить черешню – цю солодку ягоду, родичку вишні, яка росте лише у південних регіонах. Більшість сонників трактує появу черешні уві сні

Як зняти бан якщо забанив сам себе

Як зняти бан на 24 години у КС? На жаль, уникнути семиденного бана CS: GO ніяк не вийде. Жодні хитрі методи не спрацьовують. Ви можете змінити дату в комп'ютері, після