Як правильно подавати солодкі страви

Перед подачею солодких страв прибирають зі столу весь використаний посуд, залишаючи тільки фужер, келих для шампанського, чарку для десертного вина або лікеру. Стіл сервірують десертними тарілками та десертними чи фруктовими приладами.

Як правильно подавати і їсти солодкі страви коротко?

Отже, перед подачею десерту зі столу прибирають все, крім склянок для води або соку та келихів для вина. Якщо на десерт подаються фрукти та сир, то на столі з лівого боку від тарілок обов'язково повинні стояти тарілки з десертними вилками та ножами. Ручки ножів мають бути спрямовані праворуч, а виделок – ліворуч.

Як класифікують солодкі страви?

Солодкі страви, що охолоджуються, бувають жельованими (киселі, креми, желе, муси, самбуки) і нежелюваними (компоти, фрукти в сиропах, збиті вершки з бісквітами або каштанами). До солодких страв, що заморожуються, відносяться морозиво, пунші, парфе, каймак, пломбір.

Related Post

Як стати відмінницею у 4 класі у 4 чверті

Як стати відмінником у 4 класі? Виконуйте домашню роботу. Не витайте у хмарах під час занять – слухайте викладача від початку до кінця. Налагодьте добрі стосунки з вчителями, беріть участь

Чим харчується дятел у лісі 3 клас

Дятел відіграє важливу роль в екології лісу, залишаючи видовбані ним дупла для інших дрібних птахів, таких як синиці та мухоловки. Крім того, він у великій кількості поїдає лісових шкідників –

Стрілочка як зробити алгоритм

Які є алгоритми інформатики? Алгоритми бувають трьох типів: послідовний – дії виконуються по порядку одна за одною; циклічний – організовує повторення дій; що розгалужується – містить одну або кілька логічних