Як правильно посмажити філе білої риби

Як смачно посмажити філе риби на сковороді?

Філе риби наріжте невеликими шматочками. Посоліть і поперчіть. У сковороді розігрійте олію на середньому вогні. Вмочуйте рибу в кляр і обсмажуйте до золотистої скоринки, приблизно по 3-5 хвилин з кожного боку.

Чи потрібно мити філе риби перед смаженням?

Сиру рибу, як і м'ясо, за достатньої термічної обробки мити не обов'язково. Про це повідомляється у пам'ятці, яку підготували у Росспоживнагляді.

Related Post

Чим садівники корисні суспільству

Він вміє висаджувати дерева та кущі, формувати їх, стригти живоплот та газон, створювати декоративні композиції та квітники. А також захищати зелені насадження від хвороб та шкідників, підгодовувати насадження добривами, обробляти

Як можна відкрити міні бар

Скільки коштує відкрити міні бар? Бар як бізнес: короткий огляд інвестицій Витрати Вартість Оформлення бару Від 3000 рублів Ліцензії на відкриття Від 50 000 рублів Оренда приміщення Від 80 0000

Як смачно та швидко приготувати яловичі нирки

Як позбутися запаху яловичих бруньок? Позбутися запаху яловичих, або свинячих бруньок допоможе замочування у воді від 4 до 12 годин у воді з додаванням оцту, або соди. Нирки краще розрізати,