Як правильно посмажити люлю на сковороді

Як зробити так, щоб люля-кебаб не розвалювався?

Нанизувати люля-кебаб необхідно дуже щільно, щоб між шампуром та фаршем не залишилося повітря. Для цього люля потрібно міцно стиснути та проткнути шампуром; а далі, поступово розподілити фарш по шампуру. Нанизувати краще змоченими у воді руками – так фарш не прилипатиме до долонь і пальців.

Як зрозуміти, що люля-кебаб готовий?

Визначити готовність кебабу нескладно: коли з м'яса почне виступати прозорий сік, його можна знімати з мангалу. Також готова ковбаска легко відставатиме від шампура. Важливо не пропустити цей момент і не перетримати страву, інакше ковбаски вийдуть надто сухими.

Related Post

Що краще іж чи китаєць

Який із китайських мотоциклів кращий? Топ-5 найкращих китайських мотоциклів Найкращий байк для новачка – CFMOTO 250NK (ABS) Оптимальний варіант для початківців. … Найкращий середньокубатурний мотоцикл – CFMOTO 400NK (ABS) …

Як правильно згасити м'ясо з картоплею

Як називається тушковане м'ясо з картоплею? У сучасній кухні словом «спекотне» часто називають страву, більше схожу на угорський гуляш – м'ясо, тушковане з картоплею, іншими овочами та спеціями після попередньої

Як правильно робити масаж ніжок дітям

Обхопіть своєю долонею гомілка дитини трохи вище за гомілковостопний суглоб. Проведіть рукою по гомілці рухами, що ковзають, у напрямку до колінного суглоба. Повторити погладжування 2-3 рази. Прийом розтирання проводимо, притримуючи