Як правильно приготувати філе риби?

Чи потрібно розморожувати філе риби перед запіканням?

Але коли ми купуємо заморожену рибу, ми повинні її правильно розморозити, інакше спека або запікання обернеться провалом: волокна риби втратить свою цілісність, а сама риба – сік, що відповідає за смак та текстуру.

Чи потрібно розморожувати рибу перед приготуванням?

Перед приготуванням рибу необхідно розморозити так, щоб максимально зберегти її поживну цінність. Порада наших технологів: у жодному разі не поміщайте морозиво або філе риби в теплу або гарячу воду. При температурі вище 40 ° С структура білка м'язових тканин починає руйнуватися.

Related Post

Як заспокоїтися домашніх умовах

Щоб швидко зняти стрес можна спробувати закритися в тихій кімнаті на деякий час і подумати про щось хороше. Заплющте очі, дихайте глибоко, згадайте ситуацію, в якій ви відчували щастя. Візуалізуйте

Як підключити телефон через юсб як камеру

Як використовувати телефон як веб-камеру через USB? Провідне підключення Підключити смартфон до ПК за допомогою кабелю. Запустити програму DroidCam на смартфоні. Встановити клієнт DroidCam на ПК Увімкнути режим «Налагодження за

Як оновити версію клієнтської програми 1с

Як поновити версію клієнта 1С? Якщо база запускається, і у вас одне робоче місце. Натисніть по ярлику 1С правою кнопкою миші та натисніть команду «Запустити від імені адміністратора». … Зайдіть