Їжачок нарізаємо, попередньо кип'ятимо в солоній воді 3 хвилини (якщо вибрали зрілий екземпляр) і додаємо на сковороду до цибулі. Ретельно перемішуємо в процесі смаження, додаємо сіль та перець за смаком. У бульйон додаємо картоплю, нарізану кубиками, і варимо 15 хвилин, поки вона не стане м'якою.
Як правильно їсти Їжачок гребінчастий?
ЯК ПРИЙМАТИ – Приймайте по половині мірної ложки без гірки у першій половині дня, не перевищуючи зазначене дозування. Рекомендується змішати порошок з водою, соком або іншим безалкогольним напоєм і випити разом із їжею. Добавка має накопичувальний ефект. В упаковці міститься 33 добові порції.
Що лікує Ожин гребінчастий?
У народній медицині використовується для лікування хронічного гастриту, раку стравоходу, шлунка, лейкемії. У східній медицині застосовується як імуностимулятор, стимулятор росту та регенерації відростків нервових клітин, антисептик. У деяких випадках використовують для лікування атрофічного гастриту.