Як правильно приготувати кермо в домашніх

Як приготувати кермо з хрусткою скоринкою?

Дістаньте рульку з бульйону, Шкірку натріть гарненько Сванською приправою і зробіть на ній неглибокі надрізи хрест-навхрест — так жир витоплюватиметься швидше, і скоринка вийде хрусткішою.

Чи потрібно замочувати кермо перед приготуванням?

Надзвичайно ніжною та ароматною виходить рулька, приготована в пиві. Дві свинячі рульки ретельно помийте та замочіть у воді чи молоці на 10 – 12 годин.

Related Post

Навіщо роблять фотосесії

Фотосесії, зроблені в різні періоди життя, з різним настроєм, у різних місцях, дозволять побачити становлення вашої особистості та зміну різних образів, допоможуть підкреслити все ваше розмаїття та неповторність. Жіноча краса

Як зробити підсвічування клавіші на ноутбуці

У більшості моделей ноутбуків функціональною клавішею з підсвічуванням є клавіша F7. Якщо вона є на вашій клавіатурі ноутбука, ви можете увімкнути підсвічування, одночасно натиснувши клавіші FN та F7 (клавіші FN

Як користуватися спіральною насадкою відео

Як користуватись щипцями для завивки? Намотувати під нього все пасмо волосся не потрібно. Ховаємо кінчик пасма під затиском, потім намотуємо всю довжину на полотно плойки від кінця до кореня. Тримаємо