Як правильно різати начинку на піцу

Як правильно розкладати начинку на піцу?

Тісто (тонкі коржики) – основа для приготування піци. Зверху викладається начинка. Перший шар – кетчуп або томатний соус. Потім по черзі сир, м'ясо, овочі.

Як правильно різати піцу?

Розрізати краще круглим ножем, що обертається, швидкими і різкими рухами. Якщо різати повільно, сир може прилипнути до ножа і «з'їхати» з поверхні. Далі піцу слід викласти на паперову чи керамічну тарілку. Також підійде звичайна серветка – такий варіант подачі не зіпсувати смаку готової страви.

Related Post

Як можна легалізувати документ

Як легалізувати документи? Існує два основні види легалізації документа – проставлення штампу "Апостиль" (іноді цю процедуру також називають "спрощена легалізація" або "апостилювання") та консульська легалізація. Вибір виду легалізації у кожному

Як правильно зробити паспарту для малюнків

Паспарту має бути ширше самої рами вдвічі. Щоб паспарту та картина вільно поміщалися в раму, необхідно зробити їх на 3 мм менше з усіх боків, ніж розміри самої рами. Паспарту

Що корисного у пиві для волосся

Навіть швидке ополіскування волосся пивом можна сміливо назвати вітамінним коктейлем для шевелюри. Напій містить величезна кількість вітамінів групи В1, В2, В6 та В12. Ці елементи роблять локони блискучими, густими і