Як правильно смажити котлети по-київськи?
На середньому вогні обсмажити 6 хвилин (за умови, що котлети невеликі, до 120г). Можна перевірити готовність, надрізавши кінчик першої котлети: якщо м'ясо сире збільште тривалість обсмажування на кілька хвилин. Занадто довгим обсмажуванням можна пересушити котлету і м'ясо втратить соковитість та ніжність.
Як приготувати котлети по-київськи петелинка?
1. Обсмажте швидко на розігрітій олії котлети по-київськи до золотистої скоринки, викладіть їх на лист. 2. Сюди ж викладете овочі, додайте 2 столові ложки рослинної олії, спеції та сіль за смаком, перемішайте овочі та запікайте все в розігрітій до 180 градусів духовці 20-30 хвилин, до готовності.