Як правильно розморозити гуску?

Не розморожуйте м'ясо у теплі на повітрі, так як в процесі розморожування відбувається активне розмноження бактерій та мікробів усередині та на поверхні продукту.

Покладіть на полицю, де м'ясо буде відтавати, кілька серветок або паперовий рушник (якщо фарш чи філе заморозили правильно, папір не намокне, але краще перестрахуватися). М'ясо у вакуумній упаковці або під плівкою помістіть у холодильник на серветки. Залишіть продукт розморожуватися на кілька годин.

Найкращий і безпечний спосіб – розморожування м'яса у крижаній воді, оскільки при цьому воно залишається холодним, не втрачає свіжості та одночасно розморожується. Якщо шматок м'яса досить великий, і ви маєте достатній час, найкраще розморожувати його у холодильнику.

Related Post

Як зробити амбушури з поролону

Чим можна замінити амбушури? Навушники та їх амбушури Вставні (вкладиші) Не найвдаліший варіант для меломана, але прийнятний для слухачів аудіокниг та любителів розмовляти через гарнітуру. … Внутрішньоканальні Або «затички». …

Чим краще промазати торт

Чим просочити коржі для торта, щоб не були сухими? Можна скористатися фруктовим або ягідним соком для просочування коржів, рідким йогуртом, підсолодженою медом водою, лимонно-цукровим розчином. Зазвичай основну масу просочення на

Як часто можна користуватися милом

Чи потрібно митися щодня з милом? За словами експертів, сучасній людині не потрібно митися щодня, оскільки в основному немає серйозних фізичних навантажень. До того ж при частому прийомі душу та