Як правильно розпалити коптильню холодного копчення

Як правильно робити холодне копчення?

У процесі холодного копчення відбувається обкурювання їжі димом із температурою від 18 до 25 градусів. Це призводить до зневоднення їжі та насичення її коптильними речовинами, які мають антисептичну дію. Тривалість холодного копчення – від 8-10 години до кількох днів залежно від габаритів продукту.

Як підготувати нову коптильню до роботи?

УВАГА: Після покупки перед першим приготуванням, необхідно коптильню промити гарячою водою та прогріти на джерела вогню протягом 20-25 хвилин. Зняти кришку із корпусу. На дно корпусу насипати тирсу або тріски, розподіливши їх рівним шаром, з розрахунку 100-150 гр. на 1 годину роботи.

Related Post

Як можна в домашніх умовах відбілити зуби

Як позбавитися від жовтизни зубів у домашніх умовах? Як позбутися жовтизни? чищення кілька разів на день. Приділяйте щонайменше три хвилини на кожну щелепу і щодня користуйтеся зубною ниткою; відвідуйте стоматологів.

Піноблоки чим робити кладку

Технологія кладки піноблоків Рекомендується починати кладку наступного ряду не раніше, ніж через 3 години. Кладку можна здійснювати як на цементний розчин, так і спеціальний клей. Товщина майбутнього шва не повинна

Озон як стати продавцем

Скільки коштує стати продавцем на озон? За продаж Ozon бере комісію: від 3 до 15% залежно від категорії товару. Наприклад, мінімальну комісію заплатять продавці комп'ютерів та ноутбуків. Максимальну комісію Ozon