Як розрахувати кількість їжі на людину на бенкет?
Розрахунок кількості їжі на банкеті
- Холодні закуски – 150-200 грн. на людини (сири, овочева та м'ясна нарізка, риба, гриби);
- Салати – 200-250 гр. …
- Гарячі закуски – 100-150 грн. …
- Гарячі страви з м'яса та риби – 200-250 гр. …
- Гарнір до гарячого – 100-150 грн. …
- Фруктова тарілка – 100-150 гр. …
- Торт – 100-150 гр.
Як правильно скласти меню для бенкету?
Стандартне банкетне меню включає:
- холодні закуски: м'ясну, рибну, овочеву, сирну нарізку, канапе, фаршировані млинці, інші варіанти;
- салати;
- гарячі закуски: гарячі бутерброди, жульєни, рулети, овочеві та м'ясні рулети, інші закуски;
- гарячі страви: шашлик, рибні та м'ясні стейки;
- фрукти;