Як правильно розрахувати страви на бенкет

Як розрахувати кількість їжі на людину на бенкет?

Розрахунок кількості їжі на банкеті

  1. Холодні закуски – 150-200 грн. на людини (сири, овочева та м'ясна нарізка, риба, гриби);
  2. Салати – 200-250 гр. …
  3. Гарячі закуски – 100-150 грн. …
  4. Гарячі страви з м'яса та риби – 200-250 гр. …
  5. Гарнір до гарячого – 100-150 грн. …
  6. Фруктова тарілка – 100-150 гр. …
  7. Торт – 100-150 гр.

Як правильно скласти меню для бенкету?

Стандартне банкетне меню включає:

  1. холодні закуски: м'ясну, рибну, овочеву, сирну нарізку, канапе, фаршировані млинці, інші варіанти;
  2. салати;
  3. гарячі закуски: гарячі бутерброди, жульєни, рулети, овочеві та м'ясні рулети, інші закуски;
  4. гарячі страви: шашлик, рибні та м'ясні стейки;
  5. фрукти;

Related Post

Як швидше продавати старі речі

Як вигідно продати старі речі? Як продати старі речі швидко Зробіть якісне фото товару, найкраще на нейтральному фоні та при денному світлі. У кадрі не повинно бути нічого зайвого. Одяг

Коли настає свято покрив

Що можна і що не можна робити у Покрові? Як і в інші великі свята, на Покрову не прийнято працювати по дому, займатися прибиранням та пранням. Єдиний виняток – приготування

Як підключити wi fi на ps 3

Як підключити Wi-Fi на PlayStation 3? Установки з'єднання з Інтернетом (бездротове з'єднання) Переконайтеся, що налаштування точки доступу виконано. … Підтвердьте, що кабель Ethernet не підключено до системи PS3™. Виберіть (Установки)