Як правильно смажити?

Якщо продукт покласти на холодну сковороду, то він замість того, щоб смажиться, почне гаситись. І апетитної скоринки ніколи не буде.

Але якщо діяти по-старому, то, щоб визначити ступінь нагрівання олії, кидайте в нього крихти хліба: якщо вони швидко підсмажуються – температура близька до бажаної, якщо масло починає диміти, отже, воно розігрілося вище 200 °С, а це багато…

Для смаження рекомендується використовувати рафіновану олію. У його складі ні білкових речовин, пігментів та інших домішок. При цьому небажано використовувати більше 8% олії від загальної ваги страви. Якщо олії на сковороді небагато, трапиться перегрів, і інгредієнти підгорять.

Related Post

Що робити, коли вимкнули воду

Що робити, якщо вимкнули всю воду? Якщо відключення води відбувається без попередження або період щорічних профілактичних ремонтів перевищує встановлений термін, необхідно звернутися з усною (у тому числі по телефону) або

Як правильно перевірити шлунково-кишковий тракт

Верхня ендоскопія або ГАСТРОСКОПІЯ Це найточніший метод для ранньої діагностики та лікування захворювань шлунково-кишкового. Під час процедури через рот в систему травлення пацієнта вводиться оптичний пристрій — гнучка трубка, на

Що робити після лапароскопії

Повний цикл реабілітації після лапароскопії займає близько місяця. Перші 10 днів, поки гояться шви, потрібно утриматися від процедур, що розпарюють, не приймати ванну, не відвідувати басейн. На 4-6 тижнів бажано