Як правильно смажити рибу в сковорідці

Як смажити рибу під кришкою чи ні?

Дуже важливо не турбувати рибу, поки у неї знизу не утворюється міцна піджариста скоринка, інакше шматок просто втратить форму. Накривати сковороду кришкою не слідадже наша мета – смажена, а не тушкована риба. Подають рибу до столу з запалу, із жару, інакше вона охолоне, просочиться жиром і стане зовсім не такою смачною.

Як смажити рибу, щоб вона не прилипала до сковороди?

Риба починає прилипати лише тому, що на ній залишається волога після розморожування чи миття. Тому риба перед смаженням повинна обсохнути або бути висушена паперовими рушниками. Можна заощадити час за допомогою солі та борошна.

Related Post

Як правильно зробити закидку на гумці

Якої довжини мають бути повідці на гумці? Основні волосіні та повідки. від 20 до 30 см. Вони кріпляться до основної волосіні за допомогою невеликих карабінчиків або гудзиків чорного кольору. Оптимальна

Як підключити колонки через USB кабель до комп'ютера

З підключенням USB-колонок все в рази простіше просто підключіть кабель до будь-якого USB-роз'єму на задній панелі вашого ПК, натисніть кнопку живлення на колонціі включайте улюблену музику! Як підключити колонку до

Як користуватися жучками

Як працює прослуховування жучок? Ці жучки ще називають інфрачервоними (ІЧ) закладками. Інфрачервоний передавач перетворює звукові коливання на світлові та передає інформацію на спеціальний пристрій ресивер — приймач оптичного випромінювання.. Дальність