Добре розігрійте сковороду, тобто прожаріть. Налийте олію, головне – її не перегрівати, інакше креветки моментально підгорять! Закидайте розморожені креветки і обсмажуйте протягом 2-3 хвилин. Креветки готові!
Якщо ви використовуєте варено–морозиво великі креветкиспочатку варто їх розморозити, а потім швидко обсмажити у маслі. Свіжі креветки потрібно смажити доти, доки вони не стануть рожевими. Щоб креветки вийшли смачними, не забудьте прибрати часник зі сковороди, інакше він може пригоріти.
2У велику тефлонову сковорідку налийте трохи рослинної (можна оливкової олії). Підігрійте його на сильному вогні та викладіть креветки. 3Вогонь не зменшувати (весь процес готування на сильному вогні). Смажте креветки без кришки періодично перемішуючи дерев'яною лопаткою, поки не випарується вода (приблизно хвилин 7–10).
Приготування
- Крок 1. Свіжоморожені креветки розморозити
- Закип'ятити воду, додати сіль та спеції за смаком
- У киплячий розсіл опустити ракоподібних і варити від 1 до 5 хвилин.
- Крок 4. Подати до столу та насолоджуватися ідеально звареними креветками!