Як правильно солити рибу для в'ялення?

Дрібна риба просолюється в розсолі, під гнітом у прохолодному місці, за 2-3 дні, для більшої необхідно 6-8 днів. Після засолення перед сушінням або в'яленням рибу промивають і вимочують у воді для видалення надлишків солі: вимочування триває стільки годин, скільки днів солили рибу.

Рибу скласти у ємність шарами, пересипаючи кожен шар сіллю. Крім того, кожну рибку потрібно натерти сіллю зсередини в черевці. Зверху покладеної риби поставити плоску тарілку і гніт (вантаж), залишивши рибу у прохолодному місці (у холодильнику) на кілька днів.

Як в'ялити рибу в духовці

  1. Тушку натерти сіллю та приправами.
  2. Поставити під гніт на 48 годин.
  3. Ретельно промити та просушити просолену рибу.
  4. Викласти рибну тушку на лист.
  5. Помістити в розігріту до 40 градусів духовку на 2:00.
  6. Після закінчення зазначеного часу рибу дістати та охолодити.

Related Post

Коли відкриють чиндирчеро

Дорога до гірськолижного курорту «Чіндірчеро» буде побудована в Дагестані 2023 Будівництво автодороги, що веде до єдиного в Дагестані гірськолижного курорту, планується завершити в 2023 році.24 вер. 2022р. Коли відкривається Чиндірчеро?

Як зняти дверцята духовки хотпоінт аристон відео

Як зняти дверцята духової шафи Hotpoint? 0:31Рекомендований кліп · 52 сек.Як зняти дверцята духовки Hotpoint Ariston: помити між склом Як очистити духову шафу Hotpoint Ariston? Парова або гідролізна Дочекатися повного

Як розрахувати норму їжі для йорку?

Собаки середніх порід (вага від 12 до 40 кг) з'їдають 350-450 г корми преміум та 550-650 г економ-класу. Для дрібних порід підбирається найкалорійніший раціон через їх зайву активність. Маленькі (наприклад,