Як правильно сушити цукати в духовці

Як зрозуміти, що цукати готові?

Зазвичай 7–8 годин вистачає, щоби цукати висохли. — Як визначити, що цукати вже готові? Адже їх так легко пересушити, перетворивши на зацукровані чіпси. – Правильно висушені плоди при натисканні пружинят, гнуться, але не ламаються.

Як правильно сушити гарбуз у духовці?

Сушіння в духовці

  1. Перші 5 годин гарбуз необхідно сушити за температури 55 – 60 градусів. Після чого часточки перевертають і дають їм повністю охолонути.
  2. На заключному етапі температуру підвищують до 75 – 80 градусів і продовжують сушіння до повної готовності.

Related Post

Як можна вирівняти плечі

Візьміть у руки палицю, сядьте на підлогу і поставте лікті на піднесення, долоні звернені до себе. Відведіть корпус назад, розтягуючи плечі. Передпліччя залишаються перпендикулярно до підлоги. Затримайтеся на 30 секунд,

Що означає карта туз

tûs/dûs через польську. tuz) – історично, гральна карта гідністю в одне очко. У більшості сучасних карткових ігор – карта або найстаршого, або (рідше) молодшої гідності. У покері або блекджеку гравець

Число 14 що воно означає

Що таке цифра 14? 14 (чотирнадцять) – натуральне, парне складове одіозне двозначне число, розташоване між числами 13 і 15. Щодо послідовності простих чисел розташовано між 13 та 17. Що означає