Як правильно сушити папороть на зиму?

Сушіння папороті на свіжому повітрі Спочатку повинна обсохнути і стекти вода після бланшування, потім підсохлий папороть розкладають на крафтовому папері в один шар і сушать у теплому і добре провітрюваному приміщенні від 2 до 4 тижнів.

Розкладіть солоний папороть по банкам і залийте солоним розсолом (1 частина солі на 5 частин води), додавши аскорбінову кислоту (0,5 г на літр). Закатайте банки кришками. Зберігайте банки з папоротою у прохолодному місці. Перед використанням в їжу слід вимочити папороть у воді дві доби, щоб сіль пішла.

Можна відразу розкладати пагони папороті за пакетами та заморожуватиале краще використовувати старий, перевірений спосіб. Розкладіть папороть на лотку тонким шаром, і укладайте в пакети вже після того, як він гарненько заморозиться. Свіжий папороть заморожувати не можна.

Related Post

Коли закінчують навчатися студенти

Коли ми закінчуємо вчитися? Початок 2022-2023 навчального року – 1 вересня 2022 року. Дата закінчення навчального року – 31 серпня 2023 року. Терміни та тривалість канікул: осінні канікули – 28.10.2022

Готувати баранину без запаху як правильно

Як приготувати баранину, щоб не було запаху? Достатньо замочити м'ясо в кефірі і витримати його шість-вісім годин. Таким чином, від запаху баранини не залишиться сліду! До того ж використання кефіру

Що робити з червоними щоками

Як позбутися почервоніння на щоках? Як позбутися "нездорового" рум'янцю? Найдієвіший спосіб за наявності обговорюваної проблеми – це IPL фотолікування. Імпульси високоінтенсивного світла IPL поглинаються капілярами, у результаті кровоносні судини звужуються.