Як правильно варити печінку для паштету

Як правильно варити печінку?

Закип'ятіть воду в каструлі та додайте лавровий лист, кілька горошин чорного перцю та інші спеції до смаку. Покладіть печінку і варіть її на повільному чи середньому вогні. Після закипання великий шматок приготується за 40-45 хвилин. Невеликі – за 15–20 хвилин.

Скільки хвилин варити курячу печінку для паштету?

Як варити курячу печінку на плиті Варіть на повільному чи середньому вогні: так буде смачніше. Невеликі шматочки приготуються за 10 хвилин, більші за 15 хвилин. Час відраховуйте із повторного закипання.

Related Post

Як користуватися хайлайтером для обличчя стіком

Наносите засіб пальцями чи пензлем. Якщо ви хочете додати свіжості до обличчя, нанесіть трохи хайлайтера на лоб, на зону між бровами. Однак якщо у вас жирна шкіра, краще не вдаватися

Як швидше зварити курячі шлунки, щоб були м'які

Скільки потрібно варити курячі шлунки, щоб вони стали м'якими? Шлунки курчат зваряться за 30-45 хвилин. Якщо птах був дорослим, знадобиться година-півтора. Як швидко зварити шлунки? Курячі шлунки зрілих курок необхідно

Як зробити хеловін

Які слова потрібно говорити на Хелловін? Діти в костюмах (частіше монстрів, але не обов'язково) ходять від дому до будинку, щоб випросити солодощі, такі як цукерки (або, в деяких країнах, гроші),